Ciuperci la cuptor


Ciuperci la cuptor

500 g ciuperci proaspete

100 ml ulei

sare

marar uscat

Se spala bine ciupercile, se decojesc, se lasa la scurs intr-o sita.

Tava se unge cu putin ulei, apoi se pun ciupercile, se pune sare peste ele si mararul uscat si se baga la cuptor.

Se scot cand incep sa se rumeneasca. Se pot servi ca garnitura.

Pofta buna!

2 Responses to “Ciuperci la cuptor”

  1. unuldepenet Says:

    sa iti dau un pont …
    Le scoti coditele si le umpli cu branza , cascaval ras sau daca nu ai probleme cu branza grasa foloseste branza de burduf iese senzational.
    Daca ai rabdare poti toca coditele marunt ca sa le amesteci cu umplutura!

    Pofta buna!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: