Specialitatea casei


5 cartofi

3 oua

300 g branza

1 catel usturoi

Se curata cartofii, se taie pai, se prajesc.

Ouale se prajesc bine, usturoiul se piseaza.

Cand cartofii sunt gata se pun intr-un bol, se adauga usturoiul, ouale si branza rasa pe deasupra. Se amesteca bine. Se serveste cu acritura. Dupa preferinte se pot servi si cu friptura..

Pofta buna!

One Response to “Specialitatea casei”

  1. Giacomo Says:

    Asta este cea mai buna si consistenta mancare , mai ales atunci cand omu’ e disperat si nu are timp de farafastacuri culinare ! Merge ceva prajit rapid acolo, carnati, sau o pulpita de pui si cu cateva rosii taiate , cu ceapa si ulei intr-un castron …Mancarea universala ! Ce cunoscuta este , cand te uiti la pozele astea , parca auzi : ” Auzi, faci si tu ceva repede acolo , ca mi-e o foame de mor si trebuie sa ajung si la ….” Nu-i asa ? He he he :-D))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: