Snitele


1 kg carne de porc (pui sau vita)

5 oua

pesmet

sare

piper

Carnea se taie felii. Se bat cu ciocanul de snitele  pe ambele fete, apoi se adauga sare si piper.

Separat intr-o farfurie se bat ouale.  Intr-o alta farfurie se pune pesmetul.

Feliile de carne se tavalesc prin pesmet, ou, apoi din nou prin pesmet si ou.

Se prajesc in ulei incins, la foc mediu.

In loc de pesmet se poate folosi faina.

Pofta buna!

2 Responses to “Snitele”

  1. Cristina Says:

    cam grasa mancarea asta..dar buna:)

  2. Giacomo Says:

    Buuuun, snitelul , merge mai bine cu piure, nu8 cu d-astia prajiti …Dac-ar fi fost de vitel , mama , ce era …dar stiu ca la tine la poarta viteii se opresc si se uita lung, asa ca nu mai insist …


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: