Pizza Rustica


Blat

300g faina

drojdie

sare

apa

Compozitie

200 g salam

200 g branza

100 g masline negre/verzi

3 oua

cascaval

150 g pastrama porc/kaizer

1 cutie ciuperci

Se cerne faina, se adauga un praf de sare si putina drojdie (cam cat o maslina de marime medie). Se adauga apa calduta si se framanta.

Separat se da pe razatoarea mare salamul si branza (se pot taia si cubulete-depinde cum ne este mai usor), se taie maslinele, se scurg ciupercile si se taie bucatele mici pastrama/kaizer. Se amesteca ouale cu branza si cu salamul, se adauga peste compozitia intinsa intr-o tava tapetata in prealabil cu faina, apoi se adauga ciupercile, maslinele si pastrama.

Se introduce in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa circa 30-45 minute.

Se serveste cu sos de rosii.

Dupa servire se poate bea si un pahar de bere…sau sampanie- dupa obiceiul pisoilor roz:)

Pofta buna!

One Response to “Pizza Rustica”

  1. Giacomo Says:

    MAmaaaa….ce munca de chinez batran….nu le-am vazut niciodata asa , cat de multe sunt, iti dau fiori …Eu le arunc repede in tigaie sau ceaun /cratita si gata , capacul ! Pe urma vad doar rezultatul, un moloz frumos mirositor si gustos ….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: