Varza calita


Varza calita

3 verze potrivite proaspete

4 cepe

carne porc/ slanina

suc de rosii/ bulion

1 foaie de dafin

piper

ulei

Varza se spala si se taie in 2, apoi se taie marunt. Varza proaspata se freaca bine cu sare.

Carnea  se pune la prajit, apoi se adauga ceapa taiata marunt, se lasa sa se caleasca, apoi se adauga varza si o cana de apa. Cand incepe sa scada, se adauga sucul de rosii, o foaie de dafin si piper. Se lasa la fiert la foc mic, pana scade din nou apoi se da la cuptor pana se rumeneste bine.

Se serveste cu mamaliguta si cu ardei iute….si vin rosu:)

Pofta buna!

3 Responses to “Varza calita”

  1. Giacomo Says:

    Yeeees ! Buna mancare , pentru oameni care stiu ce vor ! Merge berea calapod ! Niste carnati prajiti si costita cred ca intregeau peisajul perfect !

    • pisiroz Says:

      da..nici dupa carnati nu ma omor :)). Vezi, nu sunt perfecta!?! ah..berea imi place… :))

      • Giacomo Says:

        Iti place berea ! ( sigur esti grasa si ai burta …si probabil , ragai la masa si prin casa …)
        Bravos ! Aici s-ar putea sa ne intelegem …Sa vedem…ce fel de bere iti place ? Pe urma iti spun eu ….pe trei pagini …


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: