Cartofi cu carne la cuptor


carne de porc/pui

cartofi

piper

ulei

vegeta

usturoi

2 mere

Carnea se taie, se spala si se pune intr-o tava unsa cu ulei. Se pune vegeta pe deasupra si putina apa si se baga la cuptor.

Separat se curata cartofii, se spala, se taie rondele si se lasa in apa. Cand   carnea incepe  sa se rumeneasca, se adauga cartofii si se completeaza cu apa, cat sa ii acopere putin. Se dau la cuptor, la foc moderat si se lasa pana incep sa se rumeneasca, apoi se adauga usturoiul curatat (cam 5 catei de usturoi) si felii de mar.

Se mai lasa circa 10 minute.

Pofta buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: