Salata orientala


4 cartofi albi (fierb mai bine cei albi)

1 ceapa

100 g masline

100 g castraveti murati

2 oua

ulei

mustar

sare

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja.

Ouale se fierb tare.

Intre timp se taie ceapa feliute, la fel si castravetii si ouale fierte.

Cand s-au fiert cartofii( se incearca cu o furculita), se scurg de apa, se lasa putin la racit, se curata si se taie cubulete.

Intr-un bol se face o maioneza din mustar si ulei peste care se adauga cartofii, castravetii, ceapa si maslinele. Se amesteca bine, apoi se adauga si ouale fierte taiate rondele.

Se lasa la frigider circa 1 ora, apoi se poate servi.

Pofta buna!

4 Responses to “Salata orientala”

  1. Giacomo Says:

    Mai multa ceapa , e prea putin una ….Sunt mort dupa salata asta , mananc un lighean intr-o zi , iar noaptea ma trezesc si ma inchid in debara cu ce a ramas in castron si mananc tot singur , sa nu mai pupe nimeni a doua zi …

    • Giacomo Says:

      Eu pun mai putina maioneza , si adaug zeama de la castraveti, sa fie mai ” umeda” , nu asa de inchegata de la maioneza ..Si este si mai natur asa , siomti gustul mai bine . Maioneza prea multa schimba gustul …Si prefer otetul de mere in loc de zeama de lamaie …E muuuuuuuult mai gustoasa asa , crede-ma , sunt om batran …

    • pisiroz Says:

      ei, daca te iubeste te pupa si dupa ce ai mancat ceapa. Plus ca puteti manca amandoi ;))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: