Peste cu legume la cuptor


file de peste

ardei rosu

ceapa

ciuperci

morcov

patrunjel

sare

condimente

orez- pt garnitura

piper

Se lasa la dezghetat fileul de peste.

Ciupercile se curata, se spala si se taie pe jumatate. Morcovul se curata si se taie rondele subtiri, ceapa si ardeiul se taie felii subtiri.

Intr-o tigaie se calesc legumele, apoi se pune putina apa si se lasa sa fiarba 2-3 minute.

Intr-o tava unsa cu ulei se pun legumele si apoi pestele file si se lasa la cuptor.

Separat, intr-o craticioara se pune apa cu sare si condimente la fiert (piper, maggi 12 legume, patrunjel uscat). Cand da in clocot se pune orezul care a fost spalat in prealabil si se lasa la fiert.

Cand este gata fiert se pune intr-o farfurie alaturi de peste si legume si se  serveste.

Pestele se  serveste  cu vin alb langa:)

Pofta buna!

3 Responses to “Peste cu legume la cuptor”

  1. Giacomo Says:

    Hopaaa..peste !! Nu stiu cat de grasa poti sa fii , dar sunt absolut sigur ca esti foarte sanatoasa , la cate legume folosesti in mancare …

  2. sanda guta Says:

    nu baga pe toti in aceasi oala nu toti tiganii sant la fel ,foarte rau gandit mai bine intreabate in general toti oameni sant la fel indiferent de rasa .un sfat MATURIZEAZATE


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: