Crema de zahar ars


2 oua

500 ml lapte

60 g zahar= 4 linguri

zahar vanilat

Zaharul se pune intr-o cratita la foc mic. Cand incepe sa se topeasca  se incearca sa se  acopere  peretii cratitei miscandu-se aceasta( se face cu mare grija, sa nu cumva sa ne pice zahar topit pe mana).

Intr-un bol se amesteca  ouale, laptele si zaharul  vanilat si se pun in cratita peste zaharul ars. Se da la cuptor la foc mediu, pana se intareste si are o culoare maronie.
Inainte de a se servi se lasa putin la rece.
Pofta buna!

One Response to “Crema de zahar ars”

  1. Giacomo Says:

    Ah, durerea vietii mele , mi-asi vinde tara , partidul si Parlamentul pentru crema asta ! Niciodata nu a fost de ajuns , indiferent cat de multa a fost , nu m-am saturat niciodata !! Cred ca o basculanta de 5 tone cu crema de zahar ars , cu coaja rasa de portocale insiropata ar putea sa ma linisteasca ….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: