Paste cu rulouri


2 bucati piept de pui

2 bucati carnat de porc (sau alt tip de carnat)

500 g paste

cascaval

delikat

sare

ulei

Se taie pieptul de pui ca pentru snitele si se bate cu ciocanul pentru snitele pe o  folie ca sa nu se rupa. Separat se taie bucatile de carnat. Se aseaza pe feliile de carne de pui si se ruleaza, se prind cu o scobitoare si se pun intr-un vas  cu putin ulei  si se baga la cuptor pana incep sa se rumeneasca.

Intr-un vas se pune apa cu sare si cu putin delikat si se pune la fiert. Cand apa clocoteste se pun pastele si se lasa 10 minute.

Cand pastele sunt fierte se pun intr-o strecuratoare, se dau printr-un jet de apa rece  si se pun pe platou. Se rade mult cascaval pe deasupra si se adauga rulourile, dupa care se da 1-2 minute la cuptor,  pana se topeste cascavalul.

Pofta buna!

2 Responses to “Paste cu rulouri”

  1. Giacomo Says:

    Asta E intr-adevar ceva interesant si merita facut neaparat , cat mai urgent , poate chiar Duminica asta ! Buna treaba !

  2. Giacomo Says:

    Paisi ? Cum ramane cu carnatii ?? Sau a mancat doar restul lumii din casa ?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: