Ficatei cu vin la tigaie


400 g ficatei pui

1 ceapa

1 morcov

1 ardei rosu

usturoi

100 ml vin alb

condimente

sare

Pt garnitura:

cartofi

unt

sare

patrunjel

3 rosii cherry

Se spala ficateii si se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei.

Morcovul se spala si se curata, apoi se taie in felii subtiri. Ardeiul se spala si se taie si el in felii subtiri. Ceapa si usturoiul se curata, apoi se taie si ele.

Cand ficateii sunt aproape facuti se adauga morcovul si se lasa in continuare la prajit, apoi se adauga vinul. Cand morcovul incepe sa se inmoaie se adauga si ardeiul, ceapa si usturoiul si se mai lasa circa 10 minute la prajit.

Se poate servi cu garnitura de cartof natur.

Se spala cartofii, se taie bucatele si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, se scurg de apa,se pun pe farfurie.Pe deasupra lor se pune putin unt si patrunjel taiat.

Pofta buna!

3 Responses to “Ficatei cu vin la tigaie”

  1. ruxandra Says:

    wow ….cred ca e delicios …cu prima ocazie am sa incerc…multumesc ptr. idee!!

  2. dorina Says:

    eu chiar acuma am facut-o si e super


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: