Ardei umpluti cu branza si smantana


ardei gras rosu

branza telemea ( recomand branza de vaca Huedin)

smantana

marar

Branza se farama cu o furculita, apoi se adauga smantana,  atat cat  sa nu curga. Se amesteca bine.

Ardeiul se spala, se taie in 4 si se umple cu compozitia de mai sus. Se poate adauga marar  in compozitie sau pe deasupra.

Se serveste cu rosii, paine prajita.

Pofta buna!

3 Responses to “Ardei umpluti cu branza si smantana”

  1. Giacomo Says:

    Smantana…. peste tot, valuri de smantana …Esti grasa, mai mult ca sigur , esti o grasuna , rosie in obraji si razareata ca orice bucatareasa care se respecta …..

    • pisiroz Says:

      nu sunt rosie in obraji, razareata sunt…grasuna, nu :)))

      • Giacomo Says:

        De-abia astept sa vand Fairy ca sa te invit la o bere superbuna ( nu de fitze , dar de firma germana, de la tanc , la “mass” , ca nemtii ) , sa-ti vad chipul . Probabil ca o sa-ti dai cu fond de ten (faina) sa nu ti se vada obrajii rosii de bucatareasa …Asta in cazul in care o sa accepti invitatia …


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: