Drob de pasare


1 kg ficat pasare

1 kg pipote

2 legaturi usturoi verde

2 legaturi ceapa verde

1 legatura marar

1 legatura patrunjel

4-5 oua

foaie de placinta

sare

piper

ulei

Pipotele si ficatul se spala si se pun la fiert separat, cu putina sare. Cand sunt fierte se scurge apa, se lasa la racit. Cand s-au racit se trec prin masina de tocat. Separat se curata ceapa si usturoiul, se spala bine si se taie marunt. Mararul si patrunjelul se taie cat mai marunt si se amesteca cu ceapa, usturoiul si compozitia de  ficat si pipote.

Separat se bat 4-5 oua si se adauga in compozitia mai sus mentionata. In compozitie se adauga si sare si piper dupa gust.

Se unge o tava cu putin ulei.  In cratita se intinde o foaie de placinta  peste care se adauga toata compozitia.

Tava se da la cuptor circa 60 minute.

Se serveste rece.

Este un preparat specific Sarbatorii de Pasti pentru cei ce nu mananca miel.

Pofta buna!

One Response to “Drob de pasare”

  1. Giacomo Says:

    Mai , gospodinelooor … Voi va dati seama catusi de putin ca pozele astea – si retetele – vor pluti o mie de ani pe internet ? Lucrari de arta ale omenirii … secolul 21 …


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: