Oua umplute


5 oua

mustar

maioneza

sare

Se fierb ouale tari. Se curata de coaja si se taie in doua. Se scot galbenusurile si se pun intr-un bol, se paseaza, se adauga sare, mustar si maioneza,  apoi se amesteca bine.

Cand pasta devine omogena, se umplu ouale cu aceasta si se orneaza cu frunzulite de patrunjel sau cu feliute de castravete sau masline.

Pasta se poate face si din galbenus si pate,  dupa preferinte.

Pofta buna!

2 Responses to “Oua umplute”

  1. Giacomo Says:

    Ah si astea sunt tare bune , ma lega mama de maini sa nu le mananc pe toate , cand aveam musafiri …Sunt atat de migaloase chestiile astea si se mananca atat de repede …


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: