Oua rosii


oua

vopsea de oua

sare

otet

hartie creponata

Se spala bine ouale si se pun la fiert.  Se lasa la fiert in functie de cum ii place fiecaruia sa le serveasca.

Intr-un vas se pun 200 ml de apa fiarta, vopsea de oua si 2-3 linguri de otet si se amesteca bine. Se pun ouale fierte in prealabil in solutie si se lasa 4-5 minute, apoi se scot pe servetele de hartie.

In cazul in care nu am luat vopsea de oua se poate folosi hartie creponata: intr-o farfurie se pune otet, apoi hartia se inmoaie in otet si oul se infasoara in ea. Se lasa pana se usuca hartia, se desface de pe oua apoi se pun alaturi de celelalte oua in cosulet.

Hristos a inviat!

One Response to “Oua rosii”

  1. Giacomo Says:

    Mami face toata treaba ,mainile ei sunt peste tot :-D))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: