Aripioare prajite


6 aripioare

maghiran

delikat

sare

piper

rozmarin

bere

Carnea se parleste putin, apoi se spala si se pune intr-un bol.

Peste carne se pune sare, delikat, rozmarin, piper, maghiran si jumatate de pahar de bere.

Se lasa la macerat 1 ora, apoi se pune la prajit in ulei incins.

Pofta buna!

3 Responses to “Aripioare prajite”

  1. Giacomo Says:

    Ce este chestia aia din mijlocul aripioarelor ? Cartofi , branza , oua , salata cu maioneza , ce ??

  2. Giacomo Says:

    Ahh, am uitat sa spun de gogonele …Mor dupa salata de gogonele , bunica imi facea , erau o nebunie, picante de la ardeii iuti din butoi , se face exact ca salata de rosii – fara ceapa – se taie gogonelele murate felii – verzi, galbene ,portocalii, roz – se adauga ulei si piper , un praf de cimbru, se amestreca bine si sa vezi cum le mananci cu paine goala !! Iar zeama care se lasa ……Mmmmmmmm…nu mai pot , am inghitit in sec , ma innec ..Apoi se apuca cu mana dreapta – dreptacii – paharul sau cana cu vin rosu ( zaibar) de tara si se bea o jumate, pe nerasuflate …Dupa asta , se ia o pauza mica , in care se mai infuleca o bucata de carne fripta de purcel sau ceva carnati de casa , cu salata multa de gogonele…Apoi, calm, se termina vinul din cana si se umple din nou …Ce monotonie …iar afara ninge si e frig …Gata , am halucinatii … Acum ies de aici , am de lucru , plus ca s-a facut foarte cald ( zona e periculoasa rau , bloguletul asta – l tau …uite ca iesi si o rima micuta ..rima , nu rama …😉 )


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: