Cartofi frantuzesti


6 cartofi (recomand cartofii noi)

200 g branza telemea

3 oua

marar

Se spala cartofii si se pun la fiert.

Branza se rade si se amesteca cu ouale si cu mararul taiat.

Cartofii se incearca cu o furculita sa se vada daca sunt fierti. Cand s-au fiert se scurg de apa, se lasa putin la racit si se curata. Cartofii se taie felii rotunde si se pun intr-o cratita unsa cu putin unt sau ulei. Peste ei se adauga compozitia facuta din oua, branza si marar si se dau la cuptor 15-20 min.

Se scot cand sunt rumeniti pe deasupra.

Pofta buna!

One Response to “Cartofi frantuzesti”

  1. Giacomo Says:

    Daaaa , sunt foarte buni, dar eu ii prajesc doar , insa intr-un tuci ( ceaun mic din fonta sau aluminiu , am de ambele feluri , in ala de fonta treaba e mai buna pentru carne , iar ala de aluminiu e bun pentru chestiile mai rapide ) si cu capac deasupra, sa se inabuseasca bine ..In felul asta nu mai e nevoie sa-i fierb si au un gust superbun , la capac .. Pe bune, sunt uim it cat de proasta, ingalata si lenesa a devenit lumea asta de la oras …In afara de shaorme si alte prostii nu mai mananca nimeni chestii adevarate ..iar aia de la tara merita tot respectul , noroc ca nu au McDonalds pe acolo sau alte d-astea …


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: