Cartofi copti


6 cartofi

200 g cascaval

200 g kaizer

unt

sare grunjoasa

marar

smantana

Se spala bine cartofii. Se dau cu sare grunjoasa, se pun intr-o folie de aluminiu, se impacheteaza si se dau la cuptor.

Se taie kaizerul bucatele mici, cascavalul se da pe razatoare si mararul se toaca.

Cartofii se lasa la cuptor in jur de 30 de minute, se incearca cu o furculita. Cand furculita intra cu usurinta in cartofi se scot din cuptor, se taie pe jumatate si se pune untul, kaizerul, cascavalul ras si mararul. Se mai dau la cuptor 10 minute si cand se scot se mai pune putina smantana pe deasupra.

Se servesc calzi.

Pofta buna!

5 Responses to “Cartofi copti”

  1. Dani Says:

    deliciosssss!!!!

  2. pisiroz Says:

    daaa…chiar au fost deliciosi..!

  3. Giacomo Says:

    Aici trebuia sa specifici cu ce se mananca , unii pot sa-i manance cu coaja cu tot :-D))) .. Se mananca cu lingurita ! Iam iam iam ….

  4. Reteta: Cartofi copti cu bacon si cascaval | PonturiBune.ro Says:

    […] Gasiti aici reteta si modul de preparare […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: