Placinta cu branza


1 foaie de placinta

400 g branza dulce

coaja de lamaie

1 sticluta esenta rom

1 punguta stafide

unt

1 plic zahar vanilat

100 g zahar

Stafidele se pun intr-un bol si peste ele se pune esenta de rom si se lasa la macerat 15-20 minute.

Branza se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si ouale. Peste compozitie se pun stafidele si coaja de lamaie rasa si se amesteca bine.

Intr-o tava unsa cu putin unt se pune foaia de placinta peste care se pune compozitia si o alta foaie de placinta.

Se da la cuptor 40-50 de minute.

Se scoate cand are o culoare aurie. Se presara pe deasupra zahar farin.

Pofta buna!

Pofta buna!

2 Responses to “Placinta cu branza”

  1. Giacomo Says:

    MAmaaa, ce bune sunt astea , si alea cu mere si cu dovleac , cu acelasi foetaj !! Dar unde e zaharul vanilat ? Stiu, tie nu-ti place , ca si carnea de vita …Dar trebuie sa respectam standardul, macar in poza ! Macar pe alea de le-ai pozat trebuia sa le pudrezi … 😦


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: