Ardei umpluti


1 ceapa

500 g carne  de porc

50  g orez

8 rosii

sare

marar

patrunjel

Ardeii se spala si se curata, se scot cotoarele.

Carnea de porc se toaca,  la fel si ceapa se toaca marunt. Orezul se spala si se amesteca cu carnea si ceapa. Cu compozitia rezultata se umplu ardeii. Se taie 2 rosii felii si acopera cu ele ardeii, apoi se pun in cratita, se acopera cu apa si se pun la fiert.

Cand incep sa fiarba, se adauga sos de rosii facut din rosiile ramase ( le-am taiat si le-am facut suc  cu benderul).

Se lasa la fiert pana incepe sa scada sosul de rosii, apoi de dau la cuptor jumatate de ora.

Cand sunt gata se pune patrunjel si marar tocat pe deasupra.

Se pot servi cu smantana.

Pofta buna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: