Chiftelute


500 g carne tocata porc

1 cartof mare

1 ou

1 capatana de usturoi

sare

piper

ulei

Cartoful se spala si se pune la fiert, apoi se curata de coaja si se paseaza, se amesteca cu usturoiul si carnea tocata, apoi se adauga oul si se amesteca pana compozitia devine omogena. Se pune sare si piper, apoi se formeaza chiftelutele si se dau prin faina.

Uleiul se pune la incins si se adauga chiftelutele. Cand sunt rumenite se scot si se pot servi ca aperitiv sau fel principal cu sos de rosii.

Pofta buna!

Incepem cu finalul..si terminam cu inceputul🙂

2 Responses to “Chiftelute”

  1. costelus Says:

    Sa-ti spun eu cum se fac pirjoalele🙂 Eu pun si cite-o ceapa mare, tocata cubulete mici si ceva verdeata (marar e cel mai indicat, eu din lipsa folosesc patrunjel). La urma nu le mai dau prin faina, vad ca ai tigaie de-aia non-stick. Vara merge si-un ardei gras. Bine, la unii merge si iarna cu ardei iute🙂

  2. pisiroz Says:

    :))) pai la voi sunt parjoale, la noi sunt chiftele si cam fiecare le face cu ce are si eu mai pun marar, dar acum nu am gasit si mi-a fost lene sa ma duc pana in piata.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: