pulpe de pui
piept de pui
cartofi
morcov
piper
foi de dafin
Se spala carnea de pui si se pune intr-o tava unsa cu ulei. Se adauga putina ap, piper si foi de dafin si se baga la cuptor. Cand carnea incepe sa se rumeneasca, se intoarce si se adauga cartofii si morcovii taiati.
Sunt gata cand sunt rumeniti.
Pofta buna!
June 4, 2010 at 9:52 am
MAma miaaaa, ce frumos arata ! Sunt aametit de foame…Adineauri am venit de la piata , am luat niste carne si oase pentru catei, iar acum ma apuc sa le gatesc …Arata excelent, cartofii s-au facut aurii , sunt inabusiti, nu-i asa ? Si cu salata de varza , multa,multa …..Aaaaaa..aa.a….am cazut de pe scaun 😦
June 9, 2010 at 1:35 pm
Aoleu ce pofta mi-ai facut !!!!!!!! =P~
June 9, 2010 at 2:42 pm
🙂 pai asta e si ideea…ca mancarea sa faca pofta!
March 7, 2011 at 10:50 pm
Foarte bun, sper sa imi iasa si mie tot asa frumos ca in pozele tale. Multumesc pentru reteta.