400 g carne porc- pulpa
branza telemea
kaizer
ulei
piper alb
sare
Se spala carnea de porc si se taie felii subtiri pe care le batem ca pentru snitele.
Branza se taie felii si apoi cubulete mici.
Kaizerul se taie in felii subtiri.
Se pune un strat de carne de porc, peste ea felii de kaizer si branza si se ruleaza. Se prind cu scobitori, apoi se taie in doua.
Intr-o tigaie se pune ulei si se lasa la incins. Peste uleiul incins se pun rulourile si se lasa la prajit pana au o culoare aurie. Cand sunt rumenite se scot din tigaie.
Se servesc calde cu salata de legume coapte 🙂 si cu paine prajita.
Pofta buna!
May 29, 2010 at 8:28 pm
Asta-i mancare bibilita si trebuie mancata incet , cu bere si vorbarie …dintr-un castron cu capac , sa ramana calde …Si merge la fix cu salata de legume …Niste tuica din aia olteneasca – galbena – si bere buna …Si merge si fara vorbarie, in liniste , cu ochii la tv , pe Taraf TV ( am glumit , evident …) …mai bine te uiti in ochii bucateresei 😉
May 29, 2010 at 8:30 pm
Numai o grasunica gurmanda poate sa manance asa ceva , asta nu e mancarica pentru fete normale , categoria 45- 54 kg … :-D)))
May 29, 2010 at 9:30 pm
oaaaa…esti grasuna !! Mie-mi plac alea anorexice !! Ca nu consuma, mananc eu tot !! :-D))) Nu e mult 57 , e stas , ca sa zic asa, ca la gainile de la Avicola …. Acu’ depinde de datele celor doua axe , verticala si orizontala ..Stii ca barbatii au tot felul de vorbe de duh si spirit despre voi, didinele …Una zice ca ” e mai usor de sarit , decat de ocolit “..Mare intelepciune …hai ca ma opresc aici, nu vreau sa te ” ‘nnervez” pe blogul asta cu mancare buna …
May 29, 2010 at 9:38 pm
:))) nu ma enervez eu asa usor….
May 29, 2010 at 10:17 pm
Nu-mi vine sa cred !! Cat de pedanta poti sa fii !!! :-D))) Ai sters raspunsul despre greutate ! M-ai omorat , esti de groaza …..Bai , ce fata are mama !! Mandro ! 😀
May 29, 2010 at 10:30 pm
:)))…pai sunt! Spre deosebire de altele….:P
May 29, 2010 at 11:07 pm
:-D)))
May 30, 2010 at 5:48 am
Nu am pus cantecul la bascalie , chiar imi place ( de cand eram pusti – ca am fost si pusti ) . L-am auzit prima oara intr-un show umoristic exceptional, cu tineri absolventi ai IATC ( acum batrani actori consacrati , unii chiar …pamant de flori ) unde cantecul asta era interpretat in mai multe variante , la modul cel mai “serios”cu putinta si tocmai asta il facea mai amuzant . Prima in original, in costumatie de tigani zlatari , cu tot circul, a doua in varianta siciliano-gangstereasca , a treia stil Louis Armstrong si a patra in varianta ev mediu, cu costume de epoca , menuet a la francaisse ..Mi se pare ca mai era o varianta , parca japoneza , erau de coma tipii aia . Cu Dinu Colceag si alti nebuni , tari de tot . De atunci mi-a ramas in memorie si o ascult cu placere mereu . Mi se pare ca e chiar olteneasca sau teleormaneana , nu sunt sigur , insa am ales-o pe asta de pe you tube pentru ca e cu “Leana mea “… :-D))) In varianta originala – care nu e catusi de putin tiganeasca – refrenul este : ” Ooof, mandra mea , draga mea, sarutati-asi gurita, pana maini dimineaaaaa-ta ! ” Si mai stiu din ea e de coma , mi-a ramas in minte de la nebunii aia ! Asa ca sa nu te superi – stiu ,te superi greu – ti-am trimis-o cu drag , sa zicem, nu in bascalie . OK ?
May 30, 2010 at 5:52 am
scuze , e vorba de Gelu Colceag , nu Dinu ! Si cand ma gandesc ca pe atunci ( 1973-74 ) eram vecini de apartament ..Sa-mi fie rusine, Dinu Patriciu …..10 minute .
December 14, 2010 at 2:20 pm
Deci daca nu folosesc ulei am o problema.
December 14, 2010 at 2:23 pm
hmm..la rulourile astea cam da, dar le poti face si la cuptor, dar tot trebuie putin ulei 🙂