1 piept de pui
1 ardei capia rosu
1 ardei gras galben
1 ardei gras verde
usturoi
ceapa
sare
piper alb
piper negru
unt
Se spala pieptul de pui, se taie in fasii mici si se pune la prajit in putin unt. Ardeii se taie felii subtiri, la fel si ceapa si usturoiul. Cand carnea incepe sa se rumeneasca se adauga legumele si se lasa la prajit 10-15 minute. Se adauga mirodeniile si se serveste cald.
Pofta buna!
September 8, 2010 at 5:36 pm
Miauu … ce foame mi-ai facut! Ma duc sa beau niste apa sa-mi treaca.
September 8, 2010 at 8:10 pm
🙂 ar merge niste vin alb in loc de apa. Ce zici? La gatit ma pricep? 😉
September 8, 2010 at 8:18 pm
Minunata reteta! 😉
September 9, 2010 at 8:48 am
@ miha: multumesc 🙂
September 8, 2010 at 10:06 pm
Daa, pare-mi-se ca te pricepi la gatit mai bine decit la motani 🙂 Ai putea incerca sa combini cele doua pasiuni si sa devii specialista la fript motani.
Ei si zi asa, iti place in Romanica? Probabil ca ai o casa, un salariu frumusel de pe la vreo multinationala sau regie de monopol (gen E-ON) si-atunci intr-adevar viata e frumoasa.
September 9, 2010 at 8:48 am
🙂 ei, nici asa, dar ce rezolv daca ma plang si nu fac nimic. Cand o sa simt ca nu mai suport o sa incerc sa plec. Tu esti in tara?
September 9, 2010 at 2:38 pm
Pai eu nu ma pling, am sters-o din Romanica. Bine c-ai ramas tu sa stingi lumina dupa ce-o sa plece toti 🙂
September 9, 2010 at 2:44 pm
e perfect atunci :)…raman eu si imi fac de cap cu un motan pe aici :))
September 9, 2010 at 4:16 pm
Din patriotism sau miros prea frumos motanii autohtoni? 😛
Apropo, doar cu unu’ singur?
September 9, 2010 at 4:32 pm
:)) domnule, ce intrebari puneti aici !! Nu m-am hotarat inca ( dar cred ca autohton). Clar cu unul singur… 😉
September 9, 2010 at 5:25 pm
Glumeam, ma iei acuma la domnit 🙂
December 13, 2010 at 1:08 pm
Merge facut la gratar? (tot din ala sub forma de tigaie)
December 13, 2010 at 2:33 pm
@ DannY-L: merge, cu putin ulei.. sau fara..ca ardeii pe gratar sunt buni, la fel si carnea: )
December 14, 2010 at 1:52 pm
Hm…cred c-o sa incerc! 😀