Tigaie de pui


1 piept de pui

1 ardei capia rosu

1 ardei gras galben

1 ardei gras verde

usturoi

ceapa

sare

piper alb

piper negru

unt

Se spala pieptul de pui, se taie in fasii mici si se pune la prajit in putin unt. Ardeii se taie felii subtiri, la fel si ceapa si usturoiul. Cand carnea incepe sa se rumeneasca se adauga legumele si se lasa la prajit 10-15 minute. Se adauga mirodeniile si se serveste cald.

Pofta buna!



14 Responses to “Tigaie de pui”

  1. costelus Says:

    Miauu … ce foame mi-ai facut! Ma duc sa beau niste apa sa-mi treaca.

  2. miha Says:

    Minunata reteta! 😉

  3. costelus Says:

    Daa, pare-mi-se ca te pricepi la gatit mai bine decit la motani 🙂 Ai putea incerca sa combini cele doua pasiuni si sa devii specialista la fript motani.

    Ei si zi asa, iti place in Romanica? Probabil ca ai o casa, un salariu frumusel de pe la vreo multinationala sau regie de monopol (gen E-ON) si-atunci intr-adevar viata e frumoasa.

  4. costelus Says:

    Pai eu nu ma pling, am sters-o din Romanica. Bine c-ai ramas tu sa stingi lumina dupa ce-o sa plece toti 🙂

  5. costelus Says:

    Din patriotism sau miros prea frumos motanii autohtoni? 😛
    Apropo, doar cu unu’ singur?

  6. costelus Says:

    Glumeam, ma iei acuma la domnit 🙂

  7. DannY-L Says:

    Merge facut la gratar? (tot din ala sub forma de tigaie)


Leave a reply to pisiroz Cancel reply