Ostropel


1 punga inimi si pipote de pui

1 cutie rosii in bulion

1 capatana  usturoi

ulei

foi de dafin

Se spala in apa rece inimile si pipotele si se pun la fiert. In momentul in care fac o spuma pe deasupra se ia cu o spumiera si se arunca. Se scot intr-un bol, se lasa la scurs putin. Separat, intr-o tigaie se pune putin ulei la incins si se adauga inimile si pipotele la prajit. Cand sunt aproape prajite se pun rosiile, putin delicat  si putina apa si se lasa la fiert.

Se curata usturoiul si se taie in bucatele mici, apoi se adauga peste carne si rosii si se lasa la fiert. Cand este aproape gata se pun foi de dafin si se mai lasa circa 10 minute la fiert.

Se poate servi cu mamaliguta sau paine, dupa preferinte.

Pofta buna!

One Response to “Ostropel”

  1. Giacomo Says:

    Ahh , ostropel, ostropel , mancal-ar mama pe el ! Ti-a iesit si culoarea perfecta , bravo ! Fug repede din pagina asta , au aprut halucinatiile, vad aburi cum ies din poza si simt miros de ostropel …..


Leave a comment